Finne noen oppskrift her

Fingerkrem-kaker

Ingredienser

400 g hvetemel
100 g potetmel
300 g TINE Ekte Meierismør
100 g sukker
1 egg
2 ss TINE Kremfløte
1 ss bakepulver
2 ts vaniljesukker

Fyll:

500 g melis
½ plate delfiafett , smeltet





Slik gjør du

I stekeovnen ved 180°C, ca. 12 minutter
Rør smør og sukker hvitt, tilsett egg, fløte og mel blandet med bakepulver og vaniljesukker. La deigen stå kjølig, gjerne natten over.
Elt så deigen jevn og "sprut" den gjennonm spesielt jern i kjøttkvernen o.l. Del lengdene i passe biter og stek dem svak gyldne. Avkjøl på rist.
Fyll:
Bland sammen melis og avkjølt fett og smak fyllet til med noen dråper f eks romessene, sitronessene eller kakaopulver. Hvit glasur kan gjerne farges med konditorfarge.
Ved oppbevaring:
Oppbevar de fylte fingerkrem-kakene i tett boks eller fryseboks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar